Top

Hoe Charlie de massage geeft met ogenschijnlijke beheersing, kracht en souplesse vind ik een enorme gave / talent. De afwisseling van kracht en ubersubtiele aanraking zonder dat het dan losjes of half wordt vind ik van een ongekende schoonheid. 

Marco

Los van de Aarde

Op het moment dat Virginbaas Richard Branson vier minuten gewichtloos was in zijn eerste ruimtereis, zweefde ik al een kwartier in een witte, eindeloos lijkende, andere Wereld. Los van de Aarde, met een besef van gewicht- en tijdloosheid. Ruim een uur mocht ik er blijven.
De kundige massagehanden van Charlie gaven me deze bijzondere spirituele ervaring. Langzaam had ze mij los gemaakt van de dagelijkse sores en in een ontspannen gemoedstoestand gebracht. Ik werd gedachteloos en ervoer een diepere, andere dimensie. Deze vrouw heeft, naast veel kennis, ervaring en intuïtie, een gave. Heel zeldzaam als je het mij vraagt.

Erik M.

Goede massage

Mijn vrouw kwam bij Charlie en was enthousiast over de massage. Ze raadde me aan om ook naar Tussen Huid en Hemel te gaan. Charlie is vriendelijk en ontspannen waardoor je je meteen op je gemak voelt. Voor de behandeling vraagt ze waar je behoefte/klachten zijn en gaat daar dan mee aan de gang. De behandelingen zijn eigenlijk altijd een beetje anders en afgestemd op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ze voelt dat goed aan, kortom ik kan de massages van haar iedereen aanraden.

Frits

Ervaring holistische massage

Ik was op zoek naar iemand die holistische massages kon geven en kwam uit op de website van Tussen Huid en Hemel. Charlie heeft een fijne energie en prettige uitstraling waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde. Ze is zeer kundig en legt voorafgaand aan de behandeling uit wat ze gaat doen en wat je kunt verwachten qua gevoel en sensaties. Tijdens de behandeling kan de mate van intensiviteit aangepast worden naar jouw wensen, wat erg prettig is. Charlie neemt echt de tijd voor je. De muziek die ze draait zorgt voor een ontspannen en relaxte sfeer en de massageruimte zelf is zeer schoon en netjes. Ik voel me na elke behandeling zeer ontspannen en zit veel beter in mijn vel. Een echte aanrader dus!

Suzanne

Heerlijke en goede massage!

Charlie is een heel lief, goed persoon, waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Wat de massages van haar zo goed maakt is dat alles er in zit, van diep ontspannen, naar tintelen, naar drukpunten, chakra's. Alles kan aan bod komen en alles gaat in goed vertrouwen en overleg. De massage kamer is perfect; rustig, warm, schoon. Charlie neemt uitgebreid haar tijd en voelt perfect aan wat je nodig hebt. En omdat ze zichzelf continu blijft ontwikkelen, zijn de massage ook elke keer weer iets anders... Ik kom nu bijna 9 maanden 2 keer per maand en elke keer voel ik me herboren. En dat gevoel houdt ook echt wel een tijdje aan, waardoor je een stuk lekkerder in je vel zit!

Bas D

Los en vrij

Charlie is de beste masseuse die ik ken. In elke handeling voel je de ervaring, de kennis en de intuïtie waarop zij durft te vertrouwen. De “sfeer” die zij weet te creëren, maakt dat ik mij in volledig
vertrouwen kan ontspannen. Ik ben zo’n standaard mannetje dat altijd in zijn hoofd zit. In drukke periodes zitten mijn nek en schouders dan behoorlijk vast. Na een massage bij haar voel ik me weer soepel, los en vrij.
Haar veelzijdigheid merkte ik op toen ik een raar pijntje in mijn rechterknie had. Binnen no time kon ze mij vertellen waar die vandaan kwam en hoe ik er vanaf zou komen. En ook dat werkte.

Erik

Altijd weer net even anders

Op zoek naar een masseuse was ik op de website van Charlie terechtgekomen.
Zij was toen net met de opleiding voor holistische massage begonnen, wat mij aansprak en mij ertoe aanzette een eerste afspraak te maken.
Dat bleek een schot in de roos.
Als persoon weet zij je gelijk goed op je gemak te laten voelen en de massages zijn echt met heel veel aandacht gegeven.
Tot dan toe was ik meestal na drie kwartier wel weer klaar met het gefriemel en gekneed maar bij Charlie kan ik er gemakkelijk anderhalf uur volledig van genieten. Ik kom nu zo'n jaar met enige regelmaat bij haar en geen massage ervaar ik als dezelfde.
Nu ook een paar keer de bijzondere tantrische vorm mogen ontvangen, die vraagt jezelf over te geven aan de masseuse maar ook aan jezelf. Zo is het niet alleen maar voor ontspanning maar beweegt het je ook tot een proces van leren ontspannen op verschillende niveaus.
Ik kom dan ook nog steeds met heel veel plezier terug om te genieten van haar kundigheid.

Dennis

Een nieuw avontuur

Een jaar geleden ben ik bij Charlie gekomen met een onrustige rug. Ik vind het altijd heel fijn om door haar te worden gemasseerd. Ze neemt de tijd en rust voor je, er is wederzijds respect en ze luistert goed naar mijn wensen. In het afgelopen jaar heeft ze voor haar opleiding nieuwe dingen uitgetest. Op die manier leerde we allebei iets. De vele massagevormen die Charlie beheerst maken het voor mij echt een aanrader.

Bas 

Bijzondere benadering van pijn

Op mijn leeftijd (81jaar) ga je meestal niet meer naar een masseur.
Na 16 jaar pijn en zoeken ben ik nu dan toch bij Charlie terecht gekomen.
Haar behandeling is pijnloos, zelfs prettig en: het werkt!!
Ik ben er nog niet, maar op deze kundige wijze, een heerlijk zachte massagetafel en fijne muziek gaat het helemaal goedkomen!

Pia

Een ontspannende massage voor zowel je lichaam als je geest

Vandaag was alweer mijn vijfde afspraak bij Charlie en ik heb meteen een nieuwe ingepland voor over twee weken 🙂 Dat zegt voldoende toch?! Als je binnenkomt bij Charlie wordt je meteen zen. Ze straalt één en al rust uit. Deze vrouw heeft verstand van zaken dankzij haar fysiotherapie achtergrond en dat is prettig in het masseren. Daarnaast voelt zij je aan en dat is erg fijn voor de holistische kant. Het is voor mij een uur mediteren. Mijn hoofd en lichaam tot rust brengen in mijn heerlijk, hectische leven! Ik beveel Charlie van harte aan bij iedereen die ontspanning nodig heeft, soepelere spieren wilt, beter wilt slapen of gewoon om je gelukkiger te maken 🙂

Esmee

Super ontspannend bij Charlie 

Na een " triggerpoint " massage van Charlie, nu een heerlijke ontspanningsmassage bij haar gehad. Op verzoek gaf ik aan dat ze best wel wat harder mocht " kneden" vooral in mijn onderrug en nek. Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van massages ondergaan:), maar zij is echt top. Door haar fysiotherapeutische achtergrond weet zij ook veel van de anatomie en dat is heel fijn als je zelf specifieke rugklachten hebt. Zij kan precies de pijnpunten voelen en herleiden. Daarbij creëert zij een fijne, ontspannende sfeer in haar salon waardoor je al meteen relaxt bent op de comfortabele massage bank. Wat ik zelf heel prettig vind, is dat je zelf je favoriete muziek mag aangeven bij haar zodat je nooit naar die irritante " lift yoga muziek" hoeft te luisteren. Ze heeft zonder moeite mij 1,5 uur lang een fijne massage gegeven helemaal op maat. Kortom, het was een heerlijke ochtend bij haar. Ik ga zeker maandelijks dit voor mezelf inplannen.

Marjolijn

Ontspannend, effectief en fijn!

Ik ben vanmiddag naar een prachtig lief mens geweest voor een fijne klassieke, holistische en kriebelmassage.
Zij was mijn directe collega in de zorg en haar zag ik altijd als een doener, praktisch en effectief.
Dit komt ook helemaal naar voren tijdens de behandeling. Ik voelde mijn rug, nek en schouders lichter en soepeler worden. Ik viel bijna in slaap tijdens het masseren in de nek en schouders.
De kriebelmassage op mijn hoofd was ook super ontspannend. Deze nieuwe vorm van masseren vind ik ook heel passend voor mij die nu nog werkzaam is in de zorg.
Ik gebruik mijn lijf door de fysieke zware zorg. Ik voel letterlijk de spanning in mijn lijf, maar ik (net als anderen) gaan altijd maar door. Het is nu fijn dat ik ook op deze wijze gemasseerd kan worden door de spanning in het lichaam eruit te laten 'kneden'. Charlie je bent een topper!

Annabella

Van uitbehandeld naar een beter leven

Ik ben al sinds mijn jeugd bezig met lichamelijke problemen, vele behandelingen en onderzoeken gehad maar steeds weer kreeg ik te horen je moet er maar mee leren leven.
Uiteindelijk heb ik Charlie leren kennen en zij voelt precies wat er aan de hand is en wat ze daaraan kan doen, ook voel ik me erg op mijn gemak en hierdoor is het resultaat echt super, ik kan steeds meer en dat terwijl ik uitbehandeld was.
Ik ben dan ook erg blij dat ik haar heb leren kennen en zal zeker klant blijven, al is het dan alleen maar voor de geweldige kriebelmassage.

Maurice

Effectieve en no nonsense behandeling

Charlie heeft mij verschillende keren behandeld. De nieuwe technieken die ze gebruikt zijn heel effectief gebleken (rsi-problemen in schouder, met uitstraling naar mijn rechterarm). Ook geeft ze veel adviezen en tips hoe je jezelf thuis kunt behandelen.

Elsemiek

invisible