Ontspanningsmassage

(Deze massage gebeurt in eerste instantie op de bank, en kan in vervolg ook op een zachte mat op de grond)

Het diepere gevoel wat je kunt bereiken met deze massage zou heel goed de bron van mijn praktijknaam kunnen zijn geweest. Tussen huid en hemel is precies waar je bent als je na de intense en trage strijkingen weer op moet staan. Ook al is de beleving divers, veel gehoorde uitspraken zijn: "op een andere planeet", "duizelig van ontspanning", "ik weet niet meer hoe ik moet lopen maar het is heerlijk".

Deze ontspannende massage onderscheidt zich van gewone massage door de intentie van gewaarwording, en de daartoe uitlokkende, vertragende aanraking. Hierdoor ben je in staat om een stuk meer te voelen dan je bij een gewone massage zou doen.

Het is tevens een massage die naast voelen, herstel biedt, want het is ook gewoon kneed en strijkwerk.

"Geniet en wees nieuwschierig voor alles wat zich tijdens de massage aandient"

Ontspanning

Door het diepe voelen bereik je een grote ontspanning. Dit is geen belofte. Soms lukt het niet om te genieten en veel te voelen. Dan zijn er nog steeds voordelen: De doorbloeding verbetert, de tonus daalt, de pijn vermindert. Lekker liggen op een zachte mat, een aangename temperatuur en warme ervaren handen.

Chakra massage:

Naast deze massage is chakramassage een van de vervolgmogelijkheden. Het stimuleren van energie dient om je verder in balans te brengen en je op te laden.

Tot slot:

De volgorde waarin je lichaam spanning loslaat is niet te voorspellen. Daarom is het verkennen van het gehele lichaam geen overbodige luxe. Massage verlicht in die zin, dat je je door mijn handen meer gewaar kunt worden, dan alleen.

de eenheid van lichaam en geest. Je lichaam weerspiegelt alle geschiedenis van je leven. Ook je overtuigingen, patronen vinden hun eigen bijpassende vormen in je lichaam.