Nieuw: Soul Body Fusion®

'Dat jouw lichaam en ziel in hoogste frequentie mogen gaan stralen'

Soul Body Fusion® gaat uit van het gegeven dat de ziel niet helemaal in het lichaam huist. Voor een deel, maar het kan nog meer samen. Zeker als er onrust, klachten zijn, is het aannemelijk dat dit (ook) aan de hand is. Ook al is de ziel nooit helemaal in het lichaam, het deel daarvan wat jouw lichaam bezielt kan er een beetje naast hangen.

De naam zegt het al: Het samenbrengen van lichaam en ziel op hetzelfde niveau. Technisch gezien gaat de ziel met het lichaam in een hoger trillingsniveau. Waar 1+1 meer dan 2 is, is deze fusie dat ook. Het in balans brengen van lichaam en ziel heeft effect en is iets wat je niet genoeg kunt doen.

Dat klachten en onrust verdwijnen en je dichterbij je eigen ziel koers komt door deze toepassing, is wat je echt wel mag aannemen. De techniek is afkomstig uit Amerika en de rechten en plichten liegen er niet om. Ik mag het aan iemand geven als behandelaar, maar ik mag het jou niet leren om bij anderen te doen. Dat is een hele strikte regel. De methode is veilig, er zijn geen gezondheidsrisico's aan verbonden. Niet voor het lichaam en niet voor de geest.

Hoe het gaat: de sessie duurt 3 x 20 minuten, verdeeld over ongeveer 3 weken. Ik spreek de intentie uit terwijl ik tegenover je zit met licht contact via de handen en voeten. 2 x 10 minuten sta je stil bij je lichaam. Heel globaal is dit het. Het lijkt simpel en makkelijk, en ergens is het dat ook. Desalniettemin is de intentie groots, het resultaat ook, het geloof is wijdverspreid en over de hele wereld kun je deze Soul Body Fusion® vinden.

Een van de effecten is dat je het idee hebt dat er eigenlijk geen effect is, totdat je oog krijgt voor wat er allemaal verandert in je nabije toekomst. Wacht maar af dus. Dat is het effect. Al merk je het misschien niet direct, niet lichamelijk.

Wat ontnuchterend...

Ik ben blij dat ook ik SBF mag gaan aanbieden. Aanmelden hiervoor gaat via de gebruikelijke wegen: contactpagina, bellen (0658964696), mail charlie@tussenhuidenhemel.nl

Fijne dag

Charlie

SBF logo web banner - kopie